logo
 
 

Onze Kracht Uw Voordeel

Focus op de Core Business:

Door het uitbesteden goed en slim te organiseren kunt u extra voordeel behalen;

  • 1) U hoeft niet te investeren in mensen en machines waarin de concurrentie toch al hoog is.
  • 2) Er is minder tijd en geld nodig voor de bijzaken, uw kunt zich bezighouden me de hoofdzaken.
  • 3) Levertijd verkorten; de klant wil naast kwaliteit, duurzaamheid en lage kosten ook een zo kort mogelijke levertijd. Dit kunt u eenvoudiger realiseren, als u niet alles zelf hoeft te doen. Wij leveren onderdelen tot en met complete samenstellingen.

Opmerking: een korte doorlooptijd biedt ook het voordeel van minder onderhanden werk.

Inkoopvoordeel:

  • De inkoopkosten moeten natuurlijk zo laag mogelijk zijn echter zonder kwaliteitsverlies. Door slim in te kopen, bespaart u direct aan de kosten zijde en versterkt uw de concurrentie positie.

 

Inrichten van de discipline uitbesteden: 

  • Uitbesteden is een dynamische markt en om deze optimaal te kunnen benutten, moet u de markt kennen en weten wat er speelt. In JTMS heeft u daarin een partner gevonden waarvan het specialisme uitbesteden is.

 

Grotere Flexibiliteit:

  • Door een gedeelte van de productie "flexibel" in te richten, kunt u gemakkelijker de capaciteit managen. Bij onderbezetting worden de onderdelen intern geproduceerd, bij overbezetting worden ze uitbesteed. Door u eigen competenties te combineren met die van JTMS bent u flexibeler, wat van groot belang is in het huidige moeilijke economische klimaat.

 

Minder Voorraad:

  • Door goede afspraken te maken kunt u de voorraad outsourcen. Hierdoor gaat er geen "dood" geld in voorraad zitten. Dit geld kunt u aanwenden voor doelbewuste investeringen, terwijl u toch de voordelen heeft, van het op "voorraad" hebben.

 

Toegang tot technologisch geavanceerde productie mogelijkheden:

  • Door het grote netwerk van JTMS heeft u de mogelijkheid om in contact te komen met bedrijven en specialismen waarvan u wellicht het bestaan niet wist. Hierdoor worden u mogelijkheden vergroot en u concurrentiepositie versterkt.

JTMS
Kromstraat 8,  5384 LT  , Tel: +31 (0) 412 456 051, Fax: +31 (0) 842 151 578 , E-mail: info@jtms.nl
Website by Smash-it